Returnarea produselor:

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs il puteti returna in 14 zile suportand costurile de returnare. Produsele trebuie returnare in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original cu toate accesoriile, documentele si etichetele intacte si fara sa prezinte semne de uzura sau deteriorare. In cazul returnarii produsele livrate gratuit de catre BijuteriaOros.ro, clientul este obligat sa suporte cheltuielile returnare. Costurile implicate cu returnarea produsele care fac obiectul garantiei sunt suportate de BijuteriaOros.ro.

Limitarea raspunderii pentru livrare:

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata de acesta, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. In cazul in care clientul nu este gasit comanda va fi anulata si returnata la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Clientul v-a verifica integritatea fizica a coletelor in momentul primirii comenzii in prezenta curierului si va solicita intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. 

BijuteriaOros.ro isi asuma costul transportului porduselor doar daca produsul a ajuns defect la client, clientul fiind obligat sa anunte defectiune in maxim 48 ore. Nu se admite returnarea produselor desigilate sau produse similare. Nu se acepta returnarea pentru produsele care au fost confectionate/comandate dupa specificatiile prezentate de consumator, sau produse pentru care clientul si-a dat acordul scris ca nu se pot returna.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC OROS FLOR SRL folosind formularu de contact din cadrul website-ului.
Va rugam sa ne informati daca datele dvs. sunt incorecte sau daca s-au schimbat.
Pentru a comanda online trebuie sa aveti domiciliul in Romania și vârsta peste 18 ani.

Garantia produselor:

Garantia produselor achizitionate prin BijuteriaOros.ro conform legii, este de 2 ani de la data cumpararii. Lipsa documentelor Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie. Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor! Ambalajul original nu este obligatoriu, insa clientul isi asuma posibilele daune rezultate in timpul transportului tur-retur a marfurilor, datorate ambalarii necorespunzatoare.